Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco o nich...

8. 10. 2011

Carlos Marín

carlos-marin.jpgNarodil se 13. října 1968 v Rüsselheimu v Německu. Dětství ale strávil ve Španělsku.
 
Svou pěveckou kariéru zahájil asi v osmi letech, jako „Carlito – malý Causo“ a interpretoval hity jako "O sole mio" a "Granada".
 
Od roku 1993 s pravidelně objevoval v muzikálech. Pak mu vstoupilo do života Il Divo. Původně se konkurzu skupiny vůbec nechtěl účastnit, tak mu jeho manažer zařídil soukromý castng. I přes to nechtěl zpívat. Nakonec se ale odhodlal a po svém výkonu byl ihned přijat.
Dnes tvrdí, že je Il Divem 24 hodin denně.
 
Byl tři roky ženatý se španělskou herečkou a zpěvačkou Geraldine Larrosou, ale v roce 2009 na oficiálních stránkách skupiny oznámil rozchod. Dnes žije s indickou herečkou Kim Dharmou.
 
David Miller
 
david-miller.jpgNarodil se 14. dubna 1973 v San Diegu v Kalifornii. Vyrůstal v Littletonu v Coloradu. Absolvoval Heritage high school.
 
Zpívá klasickým školeným tenorem. Objevil se v hlavní americké operní společnosti a získal několik zajímavých rolí, například Des Grieux v Manon, Romeo v Romeo a Julii.
V roce 2000 byl v Miláně, v týmu Tony "West Side Story." Dostal vysoké ocenění a získal nejlepší hodnocení.
 
I když je členem Il Divo, nadále zpívá sám klasické tenor árie, vánoční koncerty a dueta se svou přítelkyní sopranistkou a operní pěvkyní Sarah "Joy" Kabanuck.
 
8. srpna 2009 se Joy a David po šestiletém vztahu vzali.
 
Urs Bühler (Toni Urs Bühler)
 
urs-buhler.jpgNarodil se 19. Července 1971 v Willisau ve Švýcarsku. Jako David zpívá klasický tenor.
Hudební kariéru začal už v  pěti letetch v pěveckém sboru ve svém rodném městě. Od dětství se učil hrát na housle, klarinet, klavír, kytaru a bicí.
 
V mládí byl vedoucí zpěvák heavy metalové kapely "Conspirancy".
Ve stejné době studoval i klasický zpěv. Navštěvoval akademii, kde rozšířil své vokální umění, především náboženským chorálem.
 
Než začal kariéru v Il Divu, měl několik koncertů v holandské Národní opeře.
 
Tři roky žil s nizozemskou herečkou a sopránistkou Jackie van Öppen. Rozešli se v roce 2001. Poté byla jeho prítelkyní houslistka Valerie Brusselle, se kterou se rozešel koncem roku 2006. Nyní žije se stylistkou Il Divo Tanjou Rodney, se kterou má holčičku jménem Billie.
 
Sébastien Izambard
 
sebastien-izambard.jpgNarodil se 7. března 1973 v Paříži. Má sice tenorový hlas, ale je jediným členem Il Divo, který nemá ve zpěvu klasické vzdělání. Je tedy populárním zpěvákem.
 
Od dětství se učil hrát na klavír a na kytaru. Kariéru začal jako zpěvák ve Francii kde vydal sólové album ,,Libre'' a jeho singl "Si tu Savais" se umisťuje na prvních příčkách francouzských hitparád.
 
Je nejenom vynikající zpěvák, ale také textař a skladatel. Jeho snem je napsat píseň pro Il Divo, nebo dokonce celou operu. Napsal několik písní pro jiné francouzské zpěváky-
 
Před příchodem do Il Divo, hrál v různých divadlech v Paříži. Jen co nahrál své druhé album, ve spolupráci s Francisem Madjoulem a Lionelem Florencie, byl pozván do Londýna na konkurz - a v prosinci 2003 se stal členem Il Divo. I nadále je však společensky angažovaný.
 
Je ženatý s australankou Renee Murphy. 20. Března 2008 se stal otcem dvojčat, Rose a Luca.
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

IL DIVO

(Dynička, 18. 7. 2016 16:29)

Kluci spívají a ja mám celou dobu husí kůži a pláču štěstím.No prostě to jsem nikdy neslyšela.Poslouchám je každý den a pro mně je to jako droga.Děkuji moc.

IL DIVO!

(MGR.Anna Bernasovská, 15. 5. 2016 0:35)

Ste vynikajúci.Želám vám veľa úspechov a zdravia.

IL DIVO !

(MGR.Anna Bernasovská, 14. 8. 2015 10:00)

Máte krásne piesne.Ďakujem...

Jsou nej!!!

(Wendy, 16. 12. 2014 18:23)

Il Divo jsou nej!!! Miluju hlavně Carlose Marína a Davida Millera <3 :3 =3 :* :) Jsou úžasní... <3

Miluju te

(Urs bühler, 5. 8. 2014 21:22)

Ahoj ursi miluju te

Miluju tě

(Sebastien Izambard, 5. 8. 2014 21:24)

Ahoj miluju te.